>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Дель Боске: З Україною треба бути обережними

"Лісник" уважно вивчив гру не тільки нашої збірної, а й українських команд на євроарені

Дель Боске: З Україною треба бути обережними
Фото: EPA/UPG

27 березня у Севільї збірна Іспанії в рамках відбору на Євро-2016 прийме збірну України. Наставник "Фурії" Вісенте Дель Боске високо оцінив ігровий потенціал нашої команди.

"Я дивився останні матчі "Динамо" та "Дніпра" в Лізі Європи, оскільки знаю, що саме гравці цих клубів, а також "Шахтаря", складають кістяк української збірної. У них гарний вибір виконавців. У цьому можна спокійно переконатися на прикладі поразок "Евертона" і "Аякса", не останніх команд у Європі.

Нас чекає важкий матч із сильним та гідним опонентом. Було б добре заробити три очки, відірватися від переслідувачів і зробити крок вперед у турнірній таблиці.

Ми добре вивчили свого суперника. Українці недавно відновили баталії у внутрішньому чемпіонаті, що, звичайно, може зіграти нам на руку. Водночас, на відміну від суперників, наші хлопці проводять напружений клубний сезон, і це також є важливим моментом майбутнього бою. Сподіваюся, ми зіграємо з Україною на найвищому рівні.

Повторюся, у складі української збірної безліч гравців екстра-класу, таких, наприклад, як Андрій Ярмоленко. З Україною нам треба бути дуже обережними. Дуже незручний противник!

Ми перебуваємо на складному етапі, успішно подолавши який, дасть Бог, все-таки поїдемо захищати наш титул у Францію. Наша мета - відновити хитке останнім часом реноме іспанської збірної", - цитує Дель Боске "Команда".

Зазначимо, наразі Україна та Іспанія ділять у групі друге-третє місця (по 9 очок). Перемагає у групі Словаччина (12 пунктів), яка восени обіграла і Україну, й Іспанію. На Євро-2016 виходять дві найсильніші команди з групи. Третя збірна зіграє в плей-оф.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram