>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Фоменко: матч з Іспанією - це лише одна гра відбору на Євро-2016

"Червона Фурія" вже отямилася після конфузу в Бразилії

Фоменко: матч з Іспанією - це лише одна гра відбору на Євро-2016
Фото: EPA/UPG

Сьогодні в Севільї збірна України проведе матч відбору Євро-2016 проти Іспанії. У четвер українська команда провела тренування на севільському стадіоні. Михайло Фоменко на передматчевій прес-конференції зазначив, що нинішня Іспанія нагадує команду, яка виграла Євро-2012:

«Не думаю, що в п'ятницю можуть зачинитися двері на Євро-2016 для нас. Це лише одна з ігор першого кола відбору, є ще друге коло, де на нас чекає багато матчів. Група в нас серйозна.

Суперник? Це зовсім інша команда порівняно з тією, що грала на полях Бразилії. Тоді в іспанських гравців був спад. У них накопичилася психологічна втома через те, що багато гравців команди представляють «Реал» і «Барселону», які ставлять перед собою завдання все вигравати. Зараз це інша команда. Вона схожа на ту, яка вигравала чемпіонат Європи».

Нагадаємо, зараз в активі Іспанії та України по 9 очок. Більше набрала тільки Словаччина - 12 пунктів. Путівки у фінальну частину Євро-2016 отримають дві найсильніші команди групи, третя збірна зіграє стикові матчі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram