>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Геллер скоротить бюджет "Зорі на наступний сезон

Футболістам доведеться зменшити свої апетити

Геллер скоротить бюджет "Зорі на наступний сезон
Фото: yes-sport.ru

Луганську «Зорю» наступного сезону очікує скорочення бюджету. Про це заявив генеральний директор «Зорі» Сергій Рафаїлов:

«У нас існують певні проблеми, про що було вже сказано немало. Причина - весь бізнес нашого президента Євгена Геллера розташований у зоні АТО.

Ситуація змінюється на краще. Не можна сказати, що вона змінилася кардинально, але ми якоюсь мірою порозумілися із футболістами. Я дуже вдячний нашим гравцям за те, що вони з розумінням ставляться до ситуації, що склалася. Хоча водночас вважаю, в часи, коли погано всьому українському народу, футболістам теж не може бути солодко. Слава Богу, наші гравці це розуміють. Поки що спільну мову ми знаходимо, а президент клубу намагається гасити борги. Не так швидко і не в такому обсязі, як би цього всім хотілося, але процес іде.

Борги - це така річ, а загрожувати існуванню клубу може тільки відмова президента від його подальшого фінансування, про що мова немає. Поки що команда дограє чемпіонат, а в нас уже є певні намітки для бюджету на наступний сезон.

Цей бюджет не такий уже й маленький, але водночас суттєво менший, ніж у попередні роки. При всьому цьому я вважаю, що з таким фінансуванням можна грати в українському чемпіонаті. Думаю, до цього прийдуть усі. Повинен бути зовсім інший підхід до формування бюджету та виплати зарплат. Зовсім інший. Але на скільки відсотків зменшаться зарплати, мені сказати складно».

Раніше повідомляли, що футболісти «Зорі» понад 4 місяці не отримують зарплату.

Нагадаємо, фінансові проблеми торкнулися практично всіх клубів УПЛ, окрім трійки лідерів. Раніше про «оптимізацію» (простіше кажучи - зменшення) бюджету говорили в «Чорноморці», «Говерлі», «Металісті», «Карпатах».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram