>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

ЗМІ: Платіні наполіг на продовженні матчу Чорногорія - Росія

За регламентом УЄФА матч потрібно було зупинити вже на першій хвилині

ЗМІ: Платіні наполіг на продовженні матчу Чорногорія - Росія

УЄФА оголосить дату розгляду справи про інциденти на матчі кваліфікації Євро-2016 Чорногорія - Росія в понеділок.

"УЄФА ще не отримувала необхідних доповідей від делегата матчу і головного судді. Потенційну дату ухвалення рішення оголосять у понеділок", - зазначили в УЄФА.

Нагадаємо, що на першій хвилині гри в голову воротаря збірної Росії Ігоря Акінфєєва влучив фаєр, який кинули з чорногорської фанатської трибуни. Гру було призупинено приблизно на півгодини. Акінфєєва доставили до лікарні, де у нього діагностували струс мозку та опіки. Повідомляється, що Росія та арбітр наполягали на припиненні матчу, проте делегат матчу ухвалив інше рішення. ТАСС повідомляє, посилаючись на своє джерело, що продовження гри "пролобіював" Мішель Платіні:

"Перерва тривала не десять хвилин, а півгодини через те, що делегат матчу телефонував генеральному секретарю УЄФА Джанні Інфантіно. Після цього Інфантіно попросив час для консультацій з Мішелем Платіні. За півгодини Інфантіно зателефонував делегату, і матч було продовжено".

Остаточно матч було зупинено в другому таймі, коли сторонній предмет кинули у захисника Дмитра Комбарова.

Після матчу головний тренер Чорногорії Бранко Брнович попросив у росіян пробачення.

"Ми залишили дуже погане враження про себе. Це ганьба, я хочу попросити пробачення у збірної Росії і гравців. Особливо хочу, щоб стан Акінфєєва покращився і він видужав. Це удар по всьому футболу Чорногорії".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram