>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Фоменко: Зозуля може покінчити з футболом

Роману буде дуже складно відновитися після розриву хрестоподібних зв'язок

Фоменко: Зозуля може покінчити з футболом
Фото: EPA/UPG

Сьогодні у Львові збірна України проведе товариський матч проти Латвії. Напередодні гри Михайло Фоменко заявив, що його вихованці завжди грають на перемогу:

"Ми ставимо завдання - у кожній грі грати на перемогу. Суперник у нас непростий, враховуючи їхній останній результат у матчі відбору Євро-2016 зі збірною Чехії. У команди Латвії виступають кваліфіковані футболісти, багато з них пограли в європейських клубах. Щодо молоді: у них буде шанс, і ним треба буде ним скористатися.

У нас достатня кількість здорових людей на товариський матч з латишами. Зозуля поїхав зі збірної. Він отримав серйозну травму - хрестоподібні зв'язки. Багато футболістів після таких ушкоджень закінчують з великим футболом.

Прооперували Бурду, у якого виявили апендицит. Є проблеми у Хачеріді, який мусить відвідати лікарів і зробити знімки на МРТ. За ними вирішать, використовувати його у грі чи ні.

Кравець? У нього було розсічення брови, тому лікарі наклали кілька швів. Такі травми футболісти часто отримують на тренуваннях, в іграх. Це не смертельно.

Завдання на матч? По-перше, збірна проводить мало матчів. По-друге, це все-таки команда, а не просто люди приїхали і поїхали. Це одна з родин, яка у футболіста в житті. Будемо перевіряти молодь, за якою ми спостерігаємо. На все потрібен час".

Нагадаємо, наступного разу збірна збереться наприкінці травня. Вихованці Фоменка у червні проведуть товариський матч проти Грузії і матч відбору на Євро-2016 з Люксембургом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram