>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Фоменко: у нас відсутня реалізація

Українській команді не вистачило емоцій для перемоги над Латвією

Фоменко: у нас відсутня реалізація
Фото: wsport.com.ua

У вівторок збірна Україна зіграла внічию з Латвією в товариському матчі. Наша команда проґавила перемогу, пропустивши гол на останніх хвилинах зустрічі. Після гри наставник збірної Михайло Фоменко поскаржився на слабку реалізацію моментів:

«Які можуть бути враження, коли вкотре ми створюємо багато гольових моментів майже з нульовою реалізацією, а потім пропускаємо необов'язковий м'яч? Футболісти залишили багато емоцій у попередній грі з Іспанією, тому нам потрібен був час, щоб їх відновити. На жаль, нам не вдалося це зробити.

Реалізація в Іспанії? Якщо йдеться про останній пас, то в одних моментах була нелогічна остання передача, в деяких моментах було складніше не забити, ніж забити. Напевно, Богу так завгодно, що в нас відсутня реалізація. Сьогодні реалізації немає, але з часом вона з'явиться. Будемо на це сподіватися.

Зозуля? Незамінимих людей немає. Сьогодні грав Кравець. Думаю, що коли в нього з'явиться впевненість у своїх діях, коли він звикне до інших партнерів - все буде добре. Крім того, подивимося на інших гравців. Особисто я хотів би побажати Роману, щоб у нього все було добре, щоб він продовжив свої виступи після травми на тому високому рівні, що й раніше».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram