>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Екс-гравець "Миколаєва" вибачився за "нечисті" ігри

У першій лізі процвітають брудні ігри

Екс-гравець "Миколаєва" вибачився за "нечисті" ігри
Фото: www.mfc.mk.ua

Колишній захисник "Миколаєва" Роман Адаменко зізнався, що у двох матчах нинішнього сезону першої ліги проти "Гірник-Спорту" та "Буковини" гра була не чистою. Про це футболіст розповів в інтерв'ю Matchday:

"По-перше, хочу вибачитися перед уболівальниками "Миколаєва" за деякі домашні ігри. Це гра із "Гірник-Спортом" (0:5) та "Буковиною" (0:4). Про першу гру у мене є інформація, що вона "нечиста" з боку одного футболіста, який тоді був у команді.

Усі хлопці, які тоді були, знають, хто це. Щодо другої гри щиро прошу вибачити, бо абсолютно не було ні бажання, ні настрою, і оскільки це була остання гра перед перервою, хотілося скоріше виїхати додому і забути це як страшний сон.

По-друге, знову ж за інформацією людини, яку вже згадував, матч із "Тернополем" "не чистий" з точки зору гри на контору, не всієї команди, а окремих гравців. І, по-третє, інформація для роздумів: як може клуб, у якого немає грошей, на виїздах жити у 4-5-зіркових готелях?

Контракт? У контракті прописана "мінімалка" 1300 грн, але на словах обумовлені інші суми. Головний тренер Федорчук оголосив такі цифри, що гравці стартового складу отримуватимуть 8000 грн., решта - 6000, а молодь 3-4... До речі, окрім іншого, привід замислитися для податкової".

Додамо, "Миколаїв" уже протягом 5 років відчуває величезні фінансові проблеми. Не дивно, що футболісти намагаються заробити іншим, "не чистим" способом. У цілому, така ситуація не унікальна - у багатьох командах першої та другої ліг футболісти намагаються заробити на ставках.

Торік у ЗМІ з'явилася інформація, що гравці "Енергії" (Нова Каховка, друга ліга) активно "грають" у букмекерських конторах, роблячи великі ставки на велику поразку своєї команди.

В УЄФА звернули увагу на дивні ставки під час матчу першої ліги "Нива" (Тернопіль) - "Тернопіль" (завершився внічию - 2:2). Однак українські футбольні функціонери "криміналу" не побачили.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram