>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Арсенал" розбив лігочемпіонські мрії "Ліверпуля"

"Червоні" зазнали нищівної поразки в Лондоні

"Арсенал" розбив лігочемпіонські мрії "Ліверпуля"
Фото: EPA/UPG

У центральному матчі 31-го туру АПЛ "Арсенал" на своєму полі розгромив "Ліверпуль". "Каноніри" здорово почали матч, створивши біля воріт "Червоних" півдесятка небезпечних моментів. Але гості вистояли і в середині тайму перевели гру на чужу половину поля. Більш того, мерсисайдці зобов'язані були карати лондонців за марнотратство, але "хапуга" Стерлінг і Коутіньо вірні моменти не реалізували.

Розплата настала в кінці першого тайму. На 37-й хвилині захисник Бельєрін свій слаломний прохід завершив точним ударом по воротах Міньоле. Через дві хвилині Озіл класно виконав штрафний, а на 45-й хвилині Санчес остаточно поховав "Червоних" - 3:0. У другому таймі команди обмінялися голами. Додамо, "Ліверпуль" до візиту до "канонірів" не пропускав 6 гостьових ігор поспіль.

Поразка поставила хрест на лігочемпіонських амбіціях "Ліверпуля". За 7 турів до фінішу "Червоні" відстають від МЮ (4-е місце) на 8 очок. "Арсенал" у свою чергу закріпився на 2-му рядку. Підопічні Арсена Венгера, набравши 63 очки, випереджають на один пункт МЮ і на 2 - "МанСіті" (у "городян" гра в запасі). Лідирує ж "Челсі". "Сині", обігравши в суботу "Сток", набрали 70 балів.

"Арсенал" — "Ліверпуль" 4:1

Голи: Бельєрін, 37, Озіл, 39, Санчес, 45, Жиру, 90+1 — Хендерсон, 76 (з пен)

"Манчестер Юнайтед" — "Астон Вілла" 3:1

Голи: Еррера, 43, 90+2, Руні, 79 — Бентеке, 80

"Челсі" — "Сток" 2:1

Голи: Азар, 38 (з пен), Ремі, 62 — Адам, 44

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram