>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

9 клубів можуть виключити з Прем'єр-ліги через борги

Футбольні боси мають намір змінити правила гри

9 клубів можуть виключити з Прем'єр-ліги через борги
Фото: yes-sport.ru

В Доме Футбола собрались представители почти всех клубов Премьер-лиги для того, чтобы обсудить сложившуюся в нашем футболе ситуацию. У большинства клубов Премьер-лиги сейчас есть серьезные проблемы с прохождением аттестации для участия в следующем чемпионате. Глава аттестационного комитета ФФУ Сергей Задиран сообщил, что 9 клубов из четырнадцати не проходят аттестацию, заявили в эфире программы «ПроФутбол» (канал 2+2).

Найбільші проблеми з виплатою заборгованості за зобов'язаннями у "Говерли", "Карпат" (зі львів'ян вже зняли 9 очок), "Волині" та "Зорі". Двом останнім вже зроблено попередження, яке може перерости в позбавлення трьох очок за давні борги перед футболістами Герасимюком та Лозинським. 

У "Чорноморці" проблеми з боргами перед футболістами вирішують оригінально. Замість живих грошей гравцям пропонують отримати нерухомість, яку будує інвестор клубу. Але таке собі не можуть дозволити інші клуби.

Власники клубів Прем'єр-ліги мають зібратися ще раз наприкінці сезону. Тоді й з'ясують, які клуби припинять існування, скільки команд вийдуть на старт нового сезону і в якому форматі проведуть новий чемпіонат.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram