>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Палкін: контракт із Луческу залежить від ФФУ

Містер переживає за майбутнє українського футболу

Палкін: контракт із Луческу залежить від ФФУ
Сергей Палкин
Фото: dynamo.kiev.ua

Генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін спростував повідомлення про продовження клубом контракту з Мірчею Луческу. Про це Палкін повідомив в інтерв'ю  «Сегодня»:

«Не знаю, звідки журналісти беруть ці відомості. Так, ми ведемо з Містером переговори про продовження контракту, але їхній підсумок залежатиме від багатьох факторів, зокрема від того, який формат наступного чемпіонату в нас буде.

Розумієте, для Луческу важливі перспективи українського футболу. Якщо вони є - тоді він, природно, завжди готовий у нас працювати, досягати результату і робити це з відкритим серцем. Якщо ж перспектив жодних немає, якщо нічого не буде розвиватися - то Містера нам складно буде втримати.

Тому в цій ситуації все залежить уже не так від керівництва «Шахтаря», як від Федерації футболу України: наскільки вона буде звертати увагу на футбол у країні і що для його реформування планує здійснювати.

Від цього буде залежати дуже багато речей - і не тільки щодо «Шахтаря». Сьогодні багато власників клубів перебувають в очікуванні - що зміниться. Тому що коли на матчі чемпіонату приходять по 500 уболівальників, то кому такий футбол потрібен?»

Нагадаємо, раніше румунське видання Fanatik оголосило, що Луческу продовжив контракт із «Шахтарем» на рік.

Додамо, раніше Луческу неодноразово критикував ФФУ і УПЛ за «неправильний» формат чемпіонату. На думку Містера, українському футболу в нинішніх умовах більше підходить двоступеневий формат: спершу команди грають у два кола, потім діляться на дві «шістки» і ще раз грають два кола.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram