>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суркіс: перемога була поруч, але "Фіорентина" свій гол заслужила

Гра у відповідь відбудеться через тиждень у Флоренції

Суркіс: перемога була поруч, але "Фіорентина" свій гол заслужила
Фото: fcdynamo.kiev.ua

"Динамо" зіграло внічию (1:1) проти "Фіорентини" у першому матчі ¼ фіналу Ліги Європи. Кияни, провівши посередню гру, тим не менш, можуть шкодувати про втрачену перемогу - "фіалки" зрівняли рахунок лише на 90-й хвилині. Ігор Суркіс після гри в ефірі каналу "Футбол 1" зазначив, що результат закономірний:

"Результатом, звісно, ми не зовсім задоволені. Але у будь-якому разі є гра-відповідь, і треба грати. Хай там як, а забивати треба. Природно, не хотілося пропускати на останніх хвилинах, але я думаю, що рахунок за грою, "Фіорентина" заслужила цей м'яч своєю грою. А ми в атаці зіграли в другому таймі, я думаю, не кращим чином. Результат треба визнати і готуватися до матчу. І доводити у Флоренції свої претензії на півфінал.

Це перший за останні роки такий турнір, де ми так далеко пройшли. І думаю, що для нас іще не все втрачено. І повірте мені, що "Фіорентині" теж легко не буде. Інша буде тактика, нам втрачати буде нічого. І поки є шанс, ми будемо боротися з першої до останньої хвилини.

Після матчу подякував хлопцям за самовіддачу. Вони віддали на полі всі сили, і я їм сказав: з яким би результатом ви сьогодні не зіграли, це тільки настрій, все одно є гра-відповідь. І якщо ми хочемо грати у півфіналі, то у матчі-відповіді треба зіграти через "не можу" і продемонструвати навіть більше, ніж ти можеш.

Перемога була поруч... Але... Ми грали від оборони, і, напевно, рано чи пізно цей м'яч залетів би. Треба налаштовуватися на те, що на чужому полі все одно треба забивати. Я не бачу жодної трагедії у сьогоднішньому результаті і хлопцям про це сказав. Ще раз повторю: треба виходити і доводити своє право грати у півфіналі".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram