>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ярмоленко - журналісту: ну, давай вийдемо, поговоримо

Андрій різко відреагував на критичне зауваження

Ярмоленко - журналісту: ну, давай вийдемо, поговоримо
Фото: В.Раснер

Після матчу "Динамо" і "Фіорентини" події у мікс-зоні НСК "Олімпійський" розгорталися чи не спекотніше, ніж на футбольному полі. Відзначився лідер киян Андрій Ярмоленко, який було малопомітним безпосередньо під час гри.

"Фіорентина" не кращим чином грала в центрі поля, - зазначив Ярмоленко. - Атакували за рахунок швидких ривків Салаха. Нас тренери просили закривати середину, щоб змушувати суперників подавати з флангів. Салах? Про його швидкість не можу сказати, за ним зі спідометром не бігав, але він хороший футболіст, технічний. Президент правий: для нас іще нічого не втрачено. Те, що ми пропустили, навіть нам на руку, адже на виїзді гратимемо в атакувальну гру, а не на нічию", - так Андрій прокоментував гру для телевізійників.

Після коментаря Ярмоленко попрямував до виходу, але його зупинив іще один журналіст. У відповідь на каверзне питання динамівець кинув репліку: "Ну, давай вийдемо, поговоримо".

Журналіст, як виявилося, зробив гравцеві "Динамо" зауваження за його грою, обґрунтувавши його тим, що форвард киян часто перетримував м'яч, сповільнюючи атаки своєї команди. Андрія воно вкрай засмутило і образило, тому він вирішив відповідати журналістові, перейшовши на "особистості".

- Що ти хочеш сказати мені? - запитує Ярмоленко.

- Хочу сказати, що ти гальмуєш атаки.

- Ну, так, ставай тренером.

- Я не можу тобі дати пораду як журналіст? Ось і даю. Віддавай більше пасів.

- Ти взагалі щось розумієш у футболі?

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram