>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Зірка Франції 90-х років мріє очолити Вірменію

Джоркаєфф згадав про своїх предків

Зірка Франції 90-х років мріє очолити Вірменію
Фото: Sport-express.ru

Відомий у минулому французький футболіст Юрій Джоркаєфф розповів про своє бажання очолити в майбутньому збірну Вірменії:

"Я вірменин по крові. Мої батьки народилися у Франції, але мої бабуся і дідусь із Вірменії. Я ріс поруч із Ліоном, там велика вірменська діаспора.

Ми росли у вірменському середовищі, виховувалися у дусі вірменської філософії і були дуже щасливі. Мені завжди дуже приємно говорити про моїх рідних. Я дуже пишаюся, що в мені тече вірменська кров і що народився у Франції.

Моя мрія - в один прекрасний день очолити збірну Вірменії з футболу. Але це не в моїх руках. Якщо завтра у мене буде запрошення очолити збірну Вірменії, я серйозно про це подумаю".

Зазначимо, Джоркаєфф - один із найвідоміших французьких півзахисників. У складі збірної Франції Юрій виграв ЧС-1998 і Євро-2000. На клубному рівні Джоркаєфф успішно виступав за "Монако" та "Інтер".

Додамо, збірна Вірменії, маючи непоганий підбір гравців (Мхітарян, Мовсісян, Манучарян), провалила відбір на Євро-2016, набравши одне очко у чотирьох іграх. Швейцареця Бернара Шалланду звільнили після недавньої поразки від Вірменії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram