>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Шуфрич-мол. після поразки "Говерли" влаштував скандал

В Ужгороді згадали про якісь борги

Шуфрич-мол. після поразки "Говерли" влаштував скандал
Фото: fcgoverla.uz.ua

У суботу відбулися три матчі в українській Прем'єр-лізі. В Ужгороді "Зоря" здобула вольову перемогу над місцевою "Говерлою" - 2:1. Причому обидва свої голи луганчани забили в самому кінці гри (на 83-й і 90-й хвилинах).

Віце-президент "Говерли" Олександр Шуфрич після матчу посварився з головним тренером "Зорі" Юрієм Вернидубом. Відразу після матчу віце-президент закарпатського клубу в підтрибунному приміщенні сказав щось пошепки Вернидубу, після чого виник конфлікт і тренер "Зорі" пішов у роздягальню. Інцидент було показано в ефірі телеканалу "Футбол 2".

Згідно з розшифровкою телеканалу, Шуфрич нагадав тренеру про якісь "борги", на що Вернидуб емоційно відповів: "Які борги? Які борги? Ти зовсім уже? Кого ти слухаєш?".

У двох інших іграх "Ворскла" перемогла "Волинь", а донецький "Металург" переграв "Чорноморець". Одесити не можуть перемогти вже протягом дев'яти зустрічей.

Таким чином, "Ворскла", набравши 29 очок, піднялася на 5-те місце (у "Зорі" - 34). Донецький "Металург" (26 очок) займає 7-ме місце.

"Говерла" - "Зоря" - 1:2

Голи: Мякушко, 42 - Любенович, 84, Ліпартія, 90

"Ворскла" - "Волинь" - 2:0

Голи: Турсунов, 16, Сапай, 25

"Металург" Д – "Чорноморець" - 1:0

Гол: Лазіч, 43

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram