>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Командою Шуфрича має зацікавитися Комітет чесної гри, - Денисов

Після гри у "Говерлі" говорили про борги і тоталізатор

Командою Шуфрича має зацікавитися Комітет чесної гри, - Денисов
Александр Шуфрич
Фото: fcgoverla.uz.ua

В українському футболі назріває черговий скандал. На думку ведучого програми "Великий футбол" Олександра Денисова матчем "Говерла" - "Зоря" (1:2) має зацікавитися Комітет ФФУ з чесної гри:

"Луганська "Зоря" перервала чотириматчеву безпрограшну серію "Говерли". Загалом, сам матч вийшов на кшталт "тільки футбол", а ось те, що сталося до і після поєдинку, заслуговує на увагу Комітету етики та чесної гри.

За неофіційною інформацією, перед грою в роздягальню "Зорі" для розмови з Юрієм Вернидубом намагався зайти тренер "Говерли" Олексій Величко. Як розповіли в луганській "Зорі", Величко все-таки зайшов у роздягальню і сказав: "Юра, як будемо грати у футбол?". Пан Кочетов обіцяв жорстко розбиратися з такими фактами, тому чекаємо від Комітету відповідної реакції".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що після матчу віце-президент "Говерли" Олександр Шуфрич висунув претензії Вернидубу: нібито йшлося про якісь "борги".

Наставник "Говерли" В'ячеслав Грозний у свою чергу розкритикував роботу арбітрів. Досвідчений тренер підозрює рефері у грі на тоталізаторі:

"Я не здивуюся, що арбітри можуть робити ставки на пенальті в матчах проти нас. Я не здивуюся... Уже про що завгодно можна думати. А нормально, що контрольні матчі команд є в тоталізаторах? Хіба нормально, що матчі дублерів є в тоталізаторах? Слухайте, що це за нісенітниця така?".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram