>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суркіс: Палкіне, досить марити - "Динамо" справно платить податки

Київський клуб платить по 2 млн на місяць за оренду непотрібного стадіону

Суркіс: Палкіне, досить марити - "Динамо" справно платить податки
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Президент "Динамо" Ігор Суркіс заявив, що не дискутуватиме з гендиректором "Шахтаря" Сергієм Палкіним щодо клубних фінансів:

"Я можу дискутувати з Рінатом Ахметовим, Палкін - це не мій рівень. Наскільки правдива інформація про зарплати футболістів, яка нібито становить 900 доларів? Нехай Палкін припинить марити. Я з ним дискутувати на цю тему не буду. Нехай до Клименка звернеться, колишнього міністра доходів і зборів України, і запитає у нього, які податки всі роки платили у київському "Динамо".

Ми визнавалися взагалі найвищим платником податків у Києві. Палкін хоч би цим поцікавився. І загалом порахував усі податки, які ми платимо. "Динамо" - єдиний клуб, який платить по два мільйони гривень за землю, яка нам не належить. Кожен місяць, підкреслюю, ми платимо по два мільйони за оренду землі, на якій знаходиться стадіон, де ми не граємо. І це протягом 20 років. Так, зараз ця сума в доларах менша через курс, але ми все одно далі платимо.

А я хотів би поцікавитися, скільки "Шахтар" платить за оренду свого стадіону, хоча вони там грати не можуть. Це стосується й інших клубів...".

Нагадаємо, раніше гендиректор "Шахтаря" Сергій Палкін заявив, що "Динамо" порушує правила фінансового фейр-плей: гравці, вартістю 20-25 мільйонів, офіційно отримують 900 доларів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram