>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Я не просив КДК скасовувати "гірчичник" Ярмоленка, - Суркіс

Золотих медалей Київ не бачив з 2009 року

Я не просив КДК скасовувати "гірчичник" Ярмоленка, - Суркіс
Фото: fcdynamo.kiev.ua

У неділю "Динамо" зіграло внічию з "Шахтарем". Тепер перешкодити киянам здобути "золото" може лише диво - за 5 турів до фінішу команда Реброва випереджає "Шахтар" на 5 очок. Ігор Суркіс заявив, що задоволений грою своєї команди:

"Я дивився цей матч у Києві, у себе в кабінеті, дуже переживав. Мені сподобалася самовіддача моїх хлопців. Якби вони грали з італійцями так само самовіддано, як у першому таймі з "Шахтарем", думаю, результат був би зовсім іншим. Зараз багато хто говорить про нашу перевагу, що ми грали мало не вдома, але це не вина київського "Динамо". Ми грали там, де нас приймав наш супротивник. Ми будуємо команду - за рік це зробити неможливо, але у мене є віра в те, що Реброву вдасться створити хороший, конкурентоспроможний колектив. Сьогодні тільки від нас залежить, як швидко ми прийдемо до цієї заповітної мети, адже золотих медалей у Києві не бачили вже п'ять років.

Картка Ярмоленка? Я в це не втручався, не просив про це. У футболі бувають нюанси, коли картки скасовують або не скасовують. Суддя написав рапорт про те, що він показав помилково картку. КДК розглянув це питання, зняли з Ярмоленка дискваліфікацію. Ми грали без Сілви вчора. У мене виникла підозра у грі з "Волинню", чому саме тим двом гравцям, які "сиділи на картках" показали ці картки. Чому не показали Віді картку, який, можливо, заслуговував навіть видалення. Але саме показали картку двом людям. Однак, мабуть, у судді залишилася якась честь, совість...

Майбутній чемпіонат? "Динамо" спочатку за 16 клубів, якщо вони будуть платоспроможними. Ми і за 10 команд, але ніколи не погодимося грати за такою схемою, за якою між собою повинні проводити матчі тільки чотири клуби. Я минулого разу говорив і Палкіну, і Ахметову, що ми готові зіграти у два кола, а потім розділитися за схемою "7 на 7" або "6 на 8". Між чотирма командами ми не готові грати. Я поки не буду пояснювати нашу позицію, але якщо наші противники будуть і далі чинити на нас тиск, я це зроблю. Не треба плести нісенітниці. Все просто думають, що вони - найрозумніші. Повірте, в "Динамо" теж не дурні сидять".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram