>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Мбокані: я хочу піти з "Динамо" - Ребров мене морально вбив

Дьюмерсі соромно сидіти в запасі

Мбокані: я хочу піти з "Динамо" - Ребров мене морально вбив
Фото: www.zafootball.com

Нападник "Динамо" Дьюмерсі Мбокані заявив, що хоче залишити київський клуб:

"Я приїхав сюди, щоби грати. В Україні я проводжу час далеко від дружини і дітей, які живуть у Бельгії. Я не розумію, чому тренер вперто не ставить мене у склад.

У Лізі Європи, крім матчу з "Евертоном", мене взагалі не включали до складу. Я нічого не розумів і цікавився у тренера, Сергія Реброва, що відбувається і чому я не граю. Тренер мені тільки сказав, що я не граю, бо ще не готовий.

За останнім матчем мало бути помітно, що мене просто вбили морально. Я нічого не розумів, і мені ніхто нічого не пояснював, чому я не потрапляю до складу. В якому сенсі не готовий - у фізичному чи моральному - мені ніхто не говорив. Це все стало для мене дуже великим ударом. Я не хочу більше тут залишатися.

Думаю, це все відбувається тому, що в Україні я є легіонером. Якби український футболіст приніс "Динамо" стільки користі, скільки я приніс клубу минулого сезону, з ним, однозначно, не чинили б так.

Мені навіть соромно виправдовуватися перед партнерами по команді. Всі мої друзі по команді запитують у мене: "Дьюмерсі, чому ти не граєш? Ми ж знаємо, що ти - найкращий". Те саме питання ставлять і фанати. Я вже вирішив, що не буду більше терпіти, мінятиму цю ситуацію. Зроблю все можливе, щоб зустрітися з президентом і обговорити моє питання.

У якій ви ще команді бачили, хоч в Україні, хоч у всьому світі, щоб на кожну гру у стартовому складі виходив новий нападник?! Такого не буває. Думаю, тренер так говорив лише для того, щоб себе виправдати, а насправді причина криється в іншому. Можливо, в тому, що я є легіонером".

Нагадаємо, влітку минулого року конголезець отримав травму, через яку пропустив практично весь перший круг. Взимку Мбокані у складі збірної Конго брав участь у Кубку Африки і пропустив зимові збори "Динамо". Згодом форвард знову отримав травму. Водночас конкуренти Дьюмерсі Кравець і Теодорчик демонструють класну гру.

Додамо, торік повідомлялося про інтерес "Андерлехта" до Мбокані. Однак бельгійцям важко буде потягнути трансфер нападника - "Динамо" два роки тому заплатило за конголезця близько 8 млн євро.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram