>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Маркевич: судді і конкуренти постійно роблять з нас клоунів

"Дніпро" минулого сезону мав вибороти "золото"

Маркевич: судді і конкуренти постійно роблять з нас клоунів
Фото: Дмитрий Неймырок

У неділю "Дніпро", програвши "Зорі" (0:2), опустився на третє місце і пропустив на друге лігочемпіонівське місце "Шахтар". Після матчу наставник "Дніпра" Мирон Маркевич натякнув на неякісне суддівство:

"Суддівство? Ми нічого з цим не зробимо. Ви ж це розумієте? Я не хочу порівнянь, але "Дніпро" мав стати чемпіоном минулого року, але не став. Ви знаєте, що зробили позаминулого чемпіонату з "Металістом", який теж мав стати чемпіоном. З нас тоді зробили клоунів. Нас опустили, і сказали, не дай Боже голову підіймете. Можливо, колись черга дійде і до футболу, що ним почнуть займатися серйозно? Хоча я розумію, що у країні зараз не до футболу. Але я у футболі вже 30 років і так далі тривати не може. Потрібно щось робити".

Зазначимо, минулого сезону чемпіонат виграв "Шахтар", на фініші випередивши "Дніпро".

Додамо, раніше саме "Металіст", яким керував Мирон Маркевич, часто звинувачували у "нечесній грі". Зокрема, Хуанде Рамос, який працював з "Дніпром", неодноразово заявляв, що боротися з харків'янами за "бронзу" важко через суддівське питання.

У сезоні 2012/13 "Металіст" посів друге місце, випередивши "Динамо". Представники київського клубу на чолі з Олегом Блохіним критикували "Металіст" за використання "адмінресурсу" (у середині сезону президентом клубу став Сергій Курченко).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram