>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Шахтар" не хоче грати у Львові

"Гірників" знову освистали на "домашній" арені

"Шахтар" не хоче грати у Львові
Фото: shakhtar.com

У середу донецький «Шахтар», зігравши внічию з «Дніпром, вийшов у фінал Кубка України, де зіграє з київським «Динамо». Після гри з «Дніпром» «гірники» розкритикували Львів, який вкотре «вболівав» за суперників «Шахтаря».

Захисник «Шахтаря» Ярослав Ракицький після гри заявив, що більше не хоче грати у Львові:

«У першому таймі потрібно було давати два пенальті, щоб потім арбітрові ніхто нічого не розповідав! Він сам довів до того, що футболісти були дуже емоційними! Узяти хоча б момент, коли забивав «Дніпро»: там мав бути одинадцятиметровий! А потім контратака - і нам гол.

Але все нормально, зараз атмосфера в команді добра. Знаємо, що «Динамо» обіграло «Олімпік» 4:1. Тож фінальний поєдинок буде дуже значущим для нас - «Шахтар» не може залишитися без кубка. Хоча наскільки я пам'ятаю, у нас Тейшейра і Фред не зможуть вийти на поле. Нехай ФФУ щось вирішує.

І ще скажу! Я більше не хочу грати у Львові! Це просто нереально, коли весь стадіон уболіває проти нас: у матчі з «Динамо» вони підтримували киян, а нас освистували. Те саме робили сьогодні. Треба звідси їхати!»

Такої самої думки дотримується і капітан команди Даріо Срна:

«Сьогодні трибуни допомагали «Дніпру», а не «Шахтарю». Ми граємо практично рік у Львові, ми привезли в це місто Лігу чемпіонів, а львів'яни вболівають проти нас. І в поєдинку проти «Динамо» підтримували столичну команду. Хоча ми очікували цього. З боку львівської публіки це дуже негарно. Упевнений, багато міст України чекають на «Шахтар» і готові охоче прийняти нас. Але нічого, це період, який потрібно пережити і нашому клубу, і нашим уболівальникам! Сподіваємося, що все налагодиться.

За той час, що я в «Шахтарі», «Дніпро» не виграв ще жодного трофея, а сьогодні вони мали шанс потрапити у фінал Кубка».

Андрій П'ятов заявив, що львівські вболівальники не поважають «Шахтар»:

«Напевно, треба закінчувати грати на «Арені Львів». Люди нас не поважають, кричать огидн слова, а потім просять футболку. Просто некрасиво».

Невдоволення публікою після матчу висловив і Луїс Адріано:

«З такими фанами, які приходять нас «підтримати», краще забивати за будь-якої можливості і ще більше їх цим провокувати! Хотілося б, щоб у нас була хороша підтримка, але тут такого не буває...»

Додамо, після матчу з «Динамо» Мірча Луческу також заявив, що наступного сезону потрібно грати в іншому місті.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram