>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

38-й тур Прімери: "Ноу Камп" попрощався з Хаві, Роналду оновив свій рекорд

"Реал" в останньому турі влаштував гольову феєрію

В Іспанії відбулися матчі останнього туру Прімери. "Барселона" стала чемпіоном минулого тижня: на "Ноу Камп" зіграла внічию з "Депортіво". Цей поєдинок став останнім на "Ноу Камп" для капітана команди Хаві, який з наступного сезону продовжить кар'єру в Катарі.

Фото: EPA/UPG

"Реал" на своєму полі влаштував феєрію в матчі проти "Хетафе". "Галактікос" забили у ворота суперників 7 м'ячів, пропустивши при цьому три. Кріштіану відзначився трьома влучними ударами, вигравши гонку бомбардира у Мессі. Португальський форвард забив 48 м'ячів в 34 матчах Прімери, в активі Лео 43 голи в 38 матчах. Зазначимо, що показник у 48 голів за сезон є рекордним для Роналду в Прімері - в сезоні-2011/12 він забив 46 м'ячів.

"Севілью", суперник "Дніпра" по фіналу ЛЄ, переміг "Малага" і фінішував на 5-му місці. Таким чином, підопічні Унаї Емері не змогли завоювати путівку в ЛЧ у Примері. Тим не менше, "Севілья" має шанси пробитися в Лігу чемпіонів, якщо виграє Лігу Європи.

Додамо, прямі путівки в груповий раунд Ліги чемпіонів отримали "Барселона", "Реал" і "Атлетіко" (третє місце). "Валенсія", що зайняла четверте місце, зіграє у кваліфікаційному раунді. "Вільярреал", який завершив сезон на шостому місці, зіграє у кваліфікації Ліги Європи. Також пробився в ЛЄ "Атлетик", який зустрінеться з "Барселоною" у фіналі Кубка Іспанії.

Вилетіли з Прімери "Кордоба", "Ейбар" і "Альмерія".

"Барселона" – "Депортіво" 2:2

Голи: Мессі, 5, 59 – Лукас, 67, Саломау, 76

"Реал" – "Хетафе" 7:3

Голи: Роналду, 13, 32, 34 (з пенальті), Хав'єр Ернандес, 47, Хамес, 51, Хесе, 71, Марсело, 90 – Ескудеро, 23, Дієго Кастро, 26, Ласен, 42

"Малага" — "Севілья" 2:3

Голи: Герра, 67, 90+2 — Рейєс, 52, Банега, 55, Відаль, 62

Фото: Xsport

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram