>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

КДК ФФУ позбавить "Волинь" очок через борги

Дев'ять клубів УПЛ мають заборгованості перед своїми футболістами

КДК ФФУ позбавить "Волинь" очок через борги
Фото: Дмитрий Неймырок

«Волинь» можуть оштрафувати на 6 очок через борги перед колишнім футболістом Олегом Герасим'юком, повідомляє MatchDay.

Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ вирішив скасувати тимчасову постанову щодо луцького клубу - «відкласти дисциплінарні санкції у вигляді зняття шести очок в чемпіонаті сезону-2014/2015», ухвалену попереднім складом КДК. Приводом для цього стало продовження тяганини «Волині» з колишнім футболістом команди Олегом Герасим'юком, який звернувся зі скаргою на те, що лучани порушили умови мирової угоди між клубом і гравцем. Нагадаємо, що восени минулого року, пішовши назустріч клубу і футболістові, які погодилися полюбовно вирішити питання про погашення заборгованості «Волині» перед гравцем, КДК ФФУ призупинив застосування дисциплінарних санкцій у вигляді зняття шести очок з луцької команди цього сезону.

Але після нового звернення футболіста («Волинь» так і не розрахувалася з гравцем) КДК на своєму засіданні 7 травня 2015 року вирішив відновити постанову комітету. Тож уже найближчим часом «Волинь» таки можуть позбавити шести зароблених балів.

Зазначимо, на турнірних перспективи «Волині» це рішення функціонерів ніяк не позначиться. Зараз лучани з 33 очками займають 7 місце. Донецький «Металург», який на 8 рядку, відстає від команди Кварцяного якраз на 6 очок. Тож «Волинь» зацікавлена в тому, щоб штрафні санкції набули чинності в цьому, а не наступному сезоні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram