>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Обструкцію "Шахтарю" у Львові влаштували провокатори, - Денисов

Третя сторона намагається вижити "гірників" з міста?

Обструкцію "Шахтарю" у Львові влаштували провокатори, - Денисов
Фото: Xsport

Ведучий програми «Великий футбол» Олександр Денисов заявив, що «Шахтар» намагаються вижити зі Львова конкуренти:

«Якщо говорити про атмосферу на «Арені Львів», ніколи раніше ми не отримували такої кількості повідомлень від львів'ян, як після гри «Шахтар» - «Дніпро», всі вони писали тільки одне - вибачення перед футболістами «Шахтаря» за ту частину публіки, яка поводилася неадекватно.

Усе, що сталося, не випадково. У кількох листах львівських уболівальників чітко описано схему, як готувалася ця провокація. А саме у всі сектори «Арени Львів» розсадили кликунів-оповісників, які мали заводити всі ці брудні скандування. Називають навіть людину, яка займалася цією організацією, людина ця широко відома, щоправда, тільки у вузьких колах уболівальників. Але забагато йому честі називати його ім'я в ефірі.

Чия це ініціатива і кому життя не дає те, що «Шахтар» грає у Львові та на його матчі ходять куди більше, ніж на матчі іншого клубу, теж очевидна річ. Восени, на прикладі гри у Львові Ліги чемпіонів, ми детально розібрали, як організовували одну з численних провокацій, коли в сектор ультрас заслали людину, яка кинула на поле фаєр і одразу ж втекла з сектора. Тому всі ці негаразди «Шахтаря» пов'язані не з містом Львів, не зі львів'янами, а з конкретними людьми, які самі нічого у футболі не побудували, а чужі успіхи їм життя не дають».

Нагадаємо, після матчу «Шахтар» - «Дніпро», який відбувся в середу, більшість гравців донецької команди заявили, що не хочуть більше грати у Львові через уболівальників, які освистують і ображають «гірників». Такої ж думки дотримується і Мірча Луческу.

Додамо, торік гендиректор «Шахтаря» Сергій Палкін заявив, що «Карпати», влаштовуючи провокації на «Арені Львів», намагаються вижити «гірників» з міста.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram