>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Емері: "Севілья" не є фаворитом у матчі проти "Дніпра"

Андалузці поважають суперника

Емері: "Севілья" не є фаворитом у матчі проти "Дніпра"
Фото: EPA/UPG

У середу відбудеться фінал Ліги Європи «Дніпро» - «Севілья». Наставник іспанської команди Унаї Емері високо оцінив гру українців цього сезону:

«Дніпро» став справжнім відкриттям цієї Ліги Європи. Ця команда вибила кілька топових, набагато більш іменитих клубів: «Олімпіакос», «Аякс», «Брюгге» і «Наполі», який вважався фаворитом турніру після перемоги над «Вольфсбургом». Це означає, що дніпропетровці заслуговують місця у фіналі. І якщо вже «Дніпру» вдалося здолати настільки серйозні команди, він може виграти і у «Севільї». Ми поставимося до суперника з повагою. Будемо скромними, не будемо вважати себе фаворитами. Команда битиметься. Ми будемо вимогливими до себе.

Ліга Європи домоглася значного прогресу. Рівень Кубка УЄФА був нижчим. Цього зростання досягли завдяки УЄФА. Як і у ситуації з Лігою чемпіонів, тут чимало команд, які асоціюють себе саме з цим турніром. Той факт, що переможець тепер напряму потрапляє до Ліги чемпіонів, дав черговий поштовх розвитку турніру. Підвищилася його важливість в очах учасників.

Це мій сьомий поспіль сезон у єврокубках, наступний буде восьмим. Я намагаюся робити так, щоб отриманий досвід не був даремним. І у Лізі чемпіонів, з якою я зіткнувся тричі, і у Лізі Європи, де я був представлений п'ять разів".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram