>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Павелко пообіцяв прибрати подвійні стандарти з роботи КДК, - гендиректор "Шахтаря"

Новий склад КДК заплутався в регламенті

Павелко пообіцяв прибрати подвійні стандарти з роботи КДК, - гендиректор "Шахтаря"
Фото: Артем Атаманюк

Президент ФФУ Андрій Павелко пообіцяв прибрати "подвійні стандарти" з роботи КДК. Про це заявив генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін:

"Я вже давно втратив нитки логіки ухвалення рішень КДК. Я не розумію, як вони ухвалюють рішення, на підставі чого.

Хто, куди із суддів мусить прийти і написати - я не розумію. А це має бути відкритим і зрозумілим усім. Правила мають бути зрозумілими. Щоб зрозуміти рішення КДК, мені не потрібні п'ять юридичних освіт. Регламент треба просто написати, щоб звичайний уболівальник зрозумів, чому картку скасували.

Павелко порушив питання і сказав, що питання про скасування карток переглянуть. Буде чітко виписано визначення, що таке "очевидна помилка". Сьогодні в регламенті під очевидною помилкою "Динамо" можна одне вважати, а для "Шахтаря" - інше. Вони зрозуміли, що має бути чітке визначення, як у регламенті УЄФА, про що ми і говорили до цього.

Павелко сказав, що найближчим часом вони на виконкомі переглянуть цей момент і зроблять все, щоб не було цих перекручувань і подвійних стандартів".

Нагадаємо, раніше КДК ФФУ скасував "гірчичник" Ярмоленка через "очевидну помилку" арбітра. Згодом "Шахтар" подав чотири апеляції на скасування карток у Ракицького, Тайсона, Дентіньйо і Тейшейри. У підсумку, попередження Дентіньо анулювали, Ракицькому і Тайсону - ні, "справу Тейшейри" ще не розглянули.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram