>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Шахтар" звинуватив ФФУ у "безмірній жадобі до наживи" через квитки на фінал Кубка

Федерація надала "гірникам" 38 квитків у центральний сектор

"Шахтар" звинуватив ФФУ у "безмірній жадобі до наживи" через квитки на фінал Кубка
Фото: donbass.ua

Донецький "Шахтар" незадоволений, як ФФУ розподілило квитки на фінал Кубка України. Про це заявив комерційний директор клубу Дмитро Кириленко:

"Коли ми у 2009-му у Стамбулі у фіналі Кубка УЄФА грали з німецьким "Вердером", УЄФА виділила "Шахтарю" 225 квитків на центральну трибуну. Це було демонстрацією поваги до клубу, гравців, рідних і близьких гравців, спонсорів і партнерів клубу. Фінал - це свято для вболівальників, телеглядачів, а також для безпосередніх учасників - команд, які своєю грою і результатом заслужили гідне до себе ставлення.

Протилежна ситуація складається з фіналом Кубка України. ФФУ виділила "Шахтарю" лише 38 квитків, незважаючи на те, що стадіон "Олімпійський" набагато ширший за стамбульський "Шюкрю Сараджоглу".

У мене у зв'язку з цим питання: квиткова політика ФФУ - це що? Відверте ігнорування кращих європейських практик, безмірна жадоба наживи, відсутність прозорості або звичайний непрофесіоналізм співробітників? Думаю, правильна відповідь - все разом узяте. ФФУ застрягла у 90-х".

Нагадаємо, фінал Кубка України, в якому зустрінуться "Шахтар" і "Динамо" зіграють у четвер, 4 червня на НСК "Олімпійському" у Києві.

Додамо, у "Шахтаря" і ФФУ неодноразово виникали конфлікти щодо квитків. Боси "гірників" під час проведення ігор збірної України у Донецьку часто звинувачували ФФУ у "жадібності". Найбільший резонанс викликав матч збірних України та Греції у рамках відбору на ЧС-2010, який відбувся на напівпорожній "Донбас Арені".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram