>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Кариби не голосуватимуть за Блаттера

Зепп втрачає союзників

Кариби не голосуватимуть за Блаттера
Фото: zavset.ru

Глава ФІФА Йозеф Блаттер, який балотується на п'ятий президентський термін, втратив підтримку країн Карибського басейну. Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на деяких делегатів футбольних асоціацій цих країн.

Асоціації країн Карибського басейну традиційно надавали підтримку Блаттеру. Проте цього разу їх насторожило, що президент ФІФА не підтримав їхнього регіонального лідера Джеффрі Вебба, якого заарештували у справі про корупцію у ФІФА.

"Я приїхав до Цюриха без найменших сумнівів у тому, що голосуватиму за Блаттера. Однак у світлі нещодавнього скандалу люди Карибів усвідомили, що тепер їм треба гарненько подумати про майбутнє", - заявив президент Асоціації футболу Барбадосу Рендолф Харріс.

Нагадаємо, вибори президента ФІФА відбудуться 29 травня у Цюриху. На посаду претендують Зепп Блаттер, який очолює ФІФА з 1998 року, і Алі бін Аль-Хусейна. Явним фаворитом вважається Блаттер, якого підтримують президенти федерацій Африки, Азії та Латинської Америки. За принца Алі готові проголосувати Європа та Північна Америка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram