>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ярмоленко пригрозив Суркісу піти з "Динамо" безкоштовно

Або цього літа трансфер, або наступного форвард піде з команди вільним агентом

Ярмоленко пригрозив Суркісу піти з "Динамо" безкоштовно
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Андрій Ярмоленко, по суті, висунув президентові "Динамо" Ігореві Суркісу ультиматум. Півзахисник атаки сказав, що не продовжить із клубом контракт, який спливає наступного літа.

"Вважаю, що сенсу немає. Мені буде 26, якщо я підпишу ще один, то йти у 27-28 років кудись... Я минулого літа Ігореві Михайловичу говорив, що це буде мій останній контракт. Торік я продовжував контракт на рік , щоб «Динамо» отримало за мене компенсацію за те, що мене виростили, що зробили з мене того, ким я є зараз. Але Ігор Михайлович не захотів забирати ці гроші, я ж не можу його змушувати. У мене теж є амбіції, я хочу прогресувати.

У мене була домовленість, що мене відпустять, але президент не захотів це робити. Я повторюся - я професіонал і буду відпрацьовувати свій контракт до кінця", - сказав Андрій програмі «Профутбол».

Нагадаємо, Суркіс відмовився від 15 млн євро, які англійський «Сток Сіті» пропонував за українця. Президент "Динамо" мотивував це тим, що "Сток" нібито не команда рівня Ярмоленка.

"Я вважаю, що змінювати чемпіонат Англії на чемпіонат України - це крок уперед. Звичайно, у мене є амбіції грати в більш топовому клубі, але якщо цих пропозицій немає, а є конкретика від такого клубу... Я зважував усі «за» і «проти». Є якісь мінуси, але це все-таки чемпіонат Англії. Коли щотижня будуть приходити по 50 тисяч на стадіон, а не по п'ять тисяч, грати приємніше. І рости будеш в іграх з «МЮ», «Арсеналом», «Тоттенгемом» і «Ліверпулем». Я вважаю, що тут ти будеш рухатися тільки вперед", - зазначив Ярмоленко.

Додамо, що Ігор Суркіс може продати Ярмоленка взимку по закінченні лігочемпіонівської кампанії. Наприклад, "Шахтар" виручив за Луїса Адріано, у якого добігав контракт через півроку, 8 млн євро від продажу в "Мілан".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram