>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Луганська "Зоря" вибула з Ліги Європи

Матч завершився з рахунком 3:2 на користь поляків.

Луганська "Зоря" вибула з Ліги Європи

У Варшаві завершився матч-відповідь раунду плей-оф кваліфікації Ліги Європи, в якому луганська "Зоря" зустрічалася з "Легією" і програла з рахунком 2:3, поступившись також за сумою двох матчів (2:4) і вибувши з-поміж учасників єврокубкового змагання.

Після домашньої поразки в першому матчі з рахунком 0:1 луганчанам необхідно було будь-що вигравати в матчі-відповіді. Причому з будь-яким рахунком. Але господарі поля мали перевагу в рахунку впродовж більшої частини матчу.

Рахунок відкрили, коли "Легія" заробила штрафний і Гміна Бжиський пішов на подачу, а м'яч, нікого не зачепивши, опинився у сітці воріт. "Зоря" відповіла також ударом зі стандарту, якого точно завдав Хомченовський, пише РБК-Україна.

У другому таймі "Легія" знову вийшла вперед після вдало підставленої під удар колеги ноги Гільєрме. Але і "Зоря" не відставала - Малиновський відмінно пробив зі штрафного.

А в доданий час "Легія" втекла в контратаку і заробила пенальті, який упевнено реалізував Дуда.

Тож "Легія" виграла за сумою двох матчів і вийшла в основний турнір змагань.

У п'ятницю, 28 серпня, відбудеться жеребкування групового раунду другого за значимістю єврокубку, в якому візьме участь єдиний український клуб

- дніпропетровський "Дніпро".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram