>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Футболіст молодіжки "Шахтаря" у Porsche Panamera попався київській поліції

Гравець із команди U-19 вимагав телефонувати Рінату і Авакову

Київські поліцейські затримали п'яного тінейджера, який заявив, що є гравцем донецького "Шахтаря". Сталася ця подія у День незалежності України, 24 серпня, але оприлюднено інцидент лише сьогодні після того, як сюжет про нього вийшов на "Еспресо.ТБ" (див. після 20-ї хвилини).

Автомобіль Porsche Panamera рухався дуже повільно, але все одно його водій в'їхав у бордюр. Після зупинки компанія намагалася сховатися у найближчому ресторані.

П'яний тінейджер заявив, що є гравцем донецького клубу, і просив поліцейських подзвонити власникові клубу Рінату Ахметову і міністру МВС Арсену Авакову. Як повідомляє Tribuna, в автомобілі перебували захисники "Шахтаря" U-19 Ярослав Фурсов і Володимир Грачов. Водночас у коментарі до відео користувачі стверджують, що мова йде про нападника Владислава Бугаєва (на відео до затриманого звертаються на ім'я "Влад"). Однак тільки Фурсов за віком може мати водійські права, іншим ще не виповнилося 18 років. Кого саме затримували поліцейські, за відео з'ясувати не вдалося.

26 серпня відбувся матч чемпіонату України U-19 "Динамо" - "Шахтар", у якому кияни одержали перемогу 2:0. Усі три гравці, котрі втрапили у скандал, провели на полі весь матч.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram