>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Дніпро" програв "Лаціо" в Лізі Європи

Матч у Римі завершився з рахунком 1:3.

"Дніпро" програв "Лаціо" в Лізі Європи
Фото: EPA/UPG

У Римі завершився матч 5-го туру групового етапу Ліги Європи УЄФА, в якому італійський "Лаціо" приймав на своєму полі український "Дніпро" (Дніпропетровськ) і виграв з рахунком 3:1.

Долю матчу було вирішено в середині другого тайму, пише УНІАН.

Гості потужно почали гру, але після двох своїх несподіваних атак пропустили гол. У першому ж моменті у "Лаціо" Кандрева отримав шикарний пас від Матрі на хід, увірвався в штрафну і пробив повз Бойка в дальній нижній кут воріт. Після цього дніпропетровці трохи знітилися, і до кінця першого тайму гра відбувалася в повільному темпі.

На 65-й хвилині багатоходівка "Дніпра" завершилася ударом Бруно Гами з кута штрафного в дальній нижній кут - 1:1. Утім, незабаром уже багатоходівка "Лаціо" завершилася точним ударом Пароло - 2:1. Надалі "Дніпро" практично не мав моментів для того, щоб зрівняти рахунок. А гравці "Лаціо" уже у доданий арбітром час завдяки точному удару Джорджевіча збільшили свою перевагу - 3:1.

У паралельному матчі Групи G норвезький "Русенборг" і французький "Сент-Етьєн" зіграли внічию - 1:1.

Після 5-ти турів у турнірній таблиці у "Лаціо" 13 очок, "Сент-Етьєна" - 8, "Дніпра" - 4, "Русенборга" - 2.

Таким чином, "Дніпро" достроково, за тур до кінця групових змагань, втратив шанси вийти у плей-оф турніру. Нагадаємо, що в сезоні 2014/15 "Дніпро" вийшов у фінал турніру.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram