>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Заваров став радником президента ФФУ з питань підготовки до Євро-2016

Колишній футболіст також увійде до складу комітету національних збірних команд

Заваров став радником президента ФФУ з питань підготовки до Євро-2016
Фото: www.ua-football.com

Колишнього футболіста Олександра Заварова призначено радником президента Федерації футболу України (ФФУ) Андрія Павелка з питань підготовки до Чемпіонату Європи 2016 року.

Про це повідомляє офіційний сайт ФФУ.

Після завершення попереднього договору з ФФУ, Заварову запропонували кілька варіантів продовження роботи з Федерацією.

"З огляду на тривалий переговорний процес, під час якого було повністю укомплектовано тренерський штаб національної збірної, легенді вітчизняного футболу запропонували посаду радника президента з питань підготовки збірної України до фінальної частини Євро-2016. Олександр Анатолійович прийняв цю пропозицію", - повідомляє прес-служба ФФУ .

Крім того, Заваров увійде до складу комітету національних збірних команд ФФУ.

Нагадаємо, 16 лютого екс-футболіст київського "Динамо", "Мілана", "Челсі" і збірної України, володар "Золотого м'яча" 2004 року Андрій Шевченко став асистентом головного тренера збірної України, змінивши на цій посаді Заварова, у якого закінчився контракт з ФФУ.

Раніше виконком ФФУ продовжив контракт з головним тренером збірної Михайлом Фоменком, який готуватиме нашу команду до Євро-2016 у Франції. Зазначимо, що на першій стадії турніру Україна зіграє в одній групі зі збірними Німеччини, Польщі та Північної Ірландії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram