>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо" програло "Манчестер Сіті" 1:3

Гра в Києві проходила за очевидної переваги гостей

"Динамо" програло "Манчестер Сіті" 1:3
Фото: Сергей Нужненко

На столичному НСК "Олімпійський" у матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА "Динамо" приймало "Манчестер Сіті" і програло з рахунком 1:3, повідомляє УНІАН.

Як повідомляють, гра в Києві проходила за очевидної переваги гостей. Лише в перші 20 хвилин другого тайму кияни домінували на полі, і в цей момент гол забив Віталій Буяльський.

Щоб вийти у чвертьфінал турніру, тепер у матчі-відповіді в Манчестері киянам необхідно буде або вигравати з рахунком 3:1 і сподіватися на вдалий результат у доданий час чи серії пенальті, або вигравати з різницею в три м'ячі. Будь-який інший результат буде на користь англійської команди.

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров на післяматчевій прес-конференції прокоментував першу гру 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

"Я думаю, що, на жаль, ми справедливо програли сьогоднішню гру. Програли лише через свої помилки, дали супернику використати свої помилки. Пропустили в першому таймі два голи, в другому заспокоїлися і навіть забили, але потім знову попустили... Було хвилювання, що б ви, журналісти, не говорили, адже це матч із такою сильною командою... Після першого тайму трохи заспокоїлися. Я радий, що перехопили ініціативу, але не до кінця", - сказав Ребров.

Нагадаємо, 19 лютого донецький "Шахтар" у Львові зіграв перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи з німецьким "Шальке" з Гельзенкірхена. Гра закінчилася з рахунком 0:0

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram