>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Призначено нового в.о. генсека УЄФА

Теодорідіс замінив на цій посаді Джанні Інфантіно

Призначено нового в.о. генсека УЄФА
Фото: blogspot.com

Грека Теодора Теодорідіса призначили генеральним секретарем Спілки європейських футбольних асоціацій (УЄФА) замість Джанні Інфантіно, якого обрали на цю посаду 26 лютого.

Про це повідомляє сайт УЄФА.

Теодорідіс працює в УЄФА з 2008 року. Раніше він обіймав посаду голови відділу у справах національних асоціацій, а з жовтня 2010 року був заступником генерального секретаря.

Виконавчий комітет УЄФА вкотре підтвердив своє січневе рішення, згідно з яким УЄФА не планує проводити президентських виборів до отримання від Спортивного арбітражного суду вердикту на апеляцію Мішеля Платіні.

На засіданні також схвалили програму 40-го чергового конгресу УЄФА, що відбудеться в Будапешті 3 травня. Одним з основних пунктів порядку денного буде розгляд заявки Футбольної спілки Косова. Паралельно до виконавчого комітету УЄФА оберуть жінку. Кандидатури на цю позицію слід подати щонайпізніше 19 квітня.

Також було вирішено протестувати нову систему автоматичного визначення гола, яку з наступного сезону запровадять у матчах Ліги чемпіонів. Як повідомляють, нову систему випробують у фінальних матчах єврокубків у Мілані та Базелі.

Нагадаємо, попереднього президента УЄФА Мішеля Платіні усунули від футбольної діяльності на вісім років через корупційний скандал. Згодом це покарання пом'якшили до шести років.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram