>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Гусєва не взяли на Євро

Фоменко скоротив заявку на чемпіонат Європи

Гусєва не взяли на Євро
Фото: Макс Левин

Тренери збірної України з футболу не включили 33-річного півзахисника "Динамо" Олега Гусєва у фінальну заявку на чемпіонат Європи у Франції.

За даними Matchday, поза заявкою залишилися ще один "динамівець" Артем Кравець, Євген Шахов з "Дніпра", Микита Каменюка з "Зорі". Іван Петряк з "Зорі" та Максим Малишев з "Шахтаря" теж не потрапили до списку 23, але наразі залишаються у таборі національної команди і продовжать тренуватися з учасниками Євро-2016.

Таким чином, остаточна заявка збірної України виглядає так:

Воротарі: Денис Бойко ("Бешикташ", Туреччина), Андрій Пятов ("Шахтар"), Микита Шевченко ("Зоря").

Захисники: Артем Федецький ("Дніпро"), Євген Хачеріді ("Динамо"), Олександр Кучер, Ярослав Ракицький, В'ячеслав Шевчук, Богдан Бутко (усі — "Шахтар").

Півзахисники: Руслан Ротань ("Дніпро"), Сергій Рибалка, Денис Гармаш, Сергій Сидорчук, Андрій Ярмоленко (усі — "Динамо"), Євген Коноплянка ("Севілья", Іспанія), Анатолій Тимощук ("Кайрат", Казахстан), Олександр Караваєв ("Зоря"), Тарас Степаненко, Віктор Коваленко (усі — "Шахтар"), Олександр Зінченко ("Уфа", Росія).

Нападники: Роман Зозуля ("Дніпро"), Пилип Будківський ("Зоря"), Євген Селезньов ("Шахтар").

Нагадаємо, що Євро-2016 починається 10 червня. Збірна України зіграє 12 червня з Німеччиною, 16 червня з Північною Ірландією і 21 червня з Польщею.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram