>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Збірна України програла німцям перший матч на Євро-2016

Голи у ворота П'ятова забили Мустафі і Швайнштайгер

Збірна України програла німцям у своєму першому матчі на чемпионаті Європи з футболу, який проходить у Франції.

Гра, яка відбулася у Ліллі на стадіоні "П'єр Моруа", завершилася з рахунком 2:0 на користь Німеччини.

У першому таймі німці набагато більше володіли м'ячем - 62 на 38 відсотків, і це дало свій результат. На 19-й хвилині Шкодран Мустафі (грає за "Валенсію") замкнув подачу Тоні Крооса ("Реал") зі штрафного і вивів німців вперед.

Однак були моменти і в України. Хороші можливості для взяття воріт упустили Євген Коноплянка ("Севілья") і Євген Хачериді ("Динамо"). "Бундестім" міг збільшити перевагу, але Самі Хедіра ("Ювентус") не зміг переграти Андрія П'ятова ("Шахтар").

Другий тайм також пройшов загалом з перевагою німців. П'ятову кілька разів довелося виручати збірну, забивати могли Хедіра і Томас Мюллер ("Баварія"). Україна створила один небезпечний момент, коли Ярослав Ракицький ("Шахтар") зі штрафного небезпечно пробив у правий нижній кут воріт німців, але воротар збірної Німеччини відбив м'яч на кутовий.

Крапку в матчі на 92-й хвилині поставив Бастіан Швайнштайгер ("Манчестер Юнайтед"), для якого це буда 116-а гра за збірну. Німецький ветеран, який вийшов на заміну, забив у контратаці першим дотиком м'яча.

В іншому матчі групи С поляки обіграли Північну Ірландію завдяки голу Аркадіуша Милика ("Аякс"). Матч закінчився з рахунком 1:0.

Фото: EPA/UPG

Наступна гра збірної України - у четвер, 16 травня, проти Північної Ірландії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram