>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Коломойський спростував ліквідацію ФК "Дніпро"

Менеджмент клубу розробляє нову стратегію розвитку.

Коломойський спростував ліквідацію ФК "Дніпро"
Фото: Макс Левин

Власник футбольного клубу "Дніпро" бізнесмен Ігор Коломойський спростував інформацію про ліквідацію команди.

Про це він заявив у коментарі ТСН.

"Я з подивом із преси дізнався, що клуб закривається за моїм рішенням. За весь цей час мені ніхто не подзвонив і не запитав, чи правда це", - сказав Коломойський.

За його словами, зараз команда дійсно переживає не найкращі часи, але мова про закриття клубу не йде. Зараз він готується до зборів і матчів Прем'єр-ліги.

Менеджмент "Дніпра" розробляє нову стратегію розвитку для подальшого затвердження акціонером.

"Клуб не буде жити в такому режимі, як раніше. Ненормально витрачати шалені гроші за коефіцієнт корисної дії, що дорівнює нулю, - зазначив Коломойський. - Підходи не можна не переглядати після поразки нашої команди мільйонерів команді листонош".

На думку бізнесмена, за чутками про ліквідацію "Дніпра" може стояти Федерація футболу України. "Якщо не вийшло перекласти відповідальність за успішний виступ на спортивних журналістів, вирішили перемкнути увагу на історію з "Дніпром", - сказав він.

Про майбутнє клубу Коломойський пообіцяв розповісти пізніше. "Ми зараз шукаємо вузькі місця і намагаємося зрозуміти, хто винен і що робити", - додав він.

Нагадаємо, ФК "Дніпро" заборгував тренерському штабу свого колишнього тренера Хуанде Рамоса близько мільйона євро. Платити борг клуб відмовляється. "Дніпро" через борги відсторонили від єврокубків.  В Україні з "Дніпра" зняли шість очок у новому чемпіонаті і заборонили здійснювати трансфери.

Після закінчення минулого сезону клуб позбувся кількох основних виконавців: Лео Матоса і Євгена Шахова, які перебралися в грецький ПАОК, Дмитра Чигринського, який приєднався до грецького АЕК, і Матеуса, котрий вирушить у Китай.

Сьогодні на сайті FcDnipro.com з'явилася інформація про те, що Коломойський відмовився фінансувати клуб,  тому він припиняє своє існування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram