>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Дніпро" очолив колишній футболіст "Динамо"

Дмитро Михайленко призначений в. о. тренера.

"Дніпро" очолив колишній футболіст "Динамо"
Дмитрий Михайленко

Виконувачем обов'язків головного тренера ФК "Дніпро" призначено Дмитра Михайленка, який очолював до останнього часу молодіжний склад команди, повідомляють на офіційному сайті клубу.

Під його керівництвом дубль дніпрян в останні три сезони незмінно фінішував у трійці призерів чемпіонату України серед молодіжних команд, ставши в сезоні 2014/2015 переможцем турніру.

Михайленко - колишній футболіст "Дніпра" (1992-1994; 2002-2006) і київського "Динамо" (1994-2002).

Нагадаємо, напередодні головний тренер футбольного клубу "Дніпро" Мирон Маркевич подав у відставку.

ФК "Дніпро" заборгував тренерському штабу свого колишнього тренера Хуанде Рамоса близько мільйона євро. Платити борг клуб відмовляється. "Дніпро" через борги відсторонили від єврокубків. В Україні з "Дніпра" зняли шість очок у новому чемпіонаті і заборонили здійснювати трансфери.

Після закінчення минулого сезону клуб позбувся кількох основних виконавців: Лео Матоса і Євгена Шахова, які перебралися в грецький ПАОК, Дмитра Чигринського, який приєднався до грецького АЕКу, і Матеуса, який відправиться в Китай.

Учора на сайті FcDnipro.com з'явилася інформація про те, що Коломойський відмовився фінансувати клуб, тому він припиняє своє існування. Однак пізніше бізнесмен спростував цю інформацію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram