>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Зірка" з Кропивницького програла "Шахтарю" в стартовому матчі нового чемпіонату

Гра завершилася з рахунком 4:1 на користь донеччан.

"Зірка" з Кропивницького програла "Шахтарю" в стартовому матчі нового чемпіонату
Фото: shakhtar.com

Новачок української Прем'єр-ліги "Зірка" з Кропивницького (колишній Кіровоград) програла "Шахтарю" в стартовому матчі нового чемпіонату. Гра завершилася з рахунком 4:1 на користь донеччан, які приймали суперника на "Арені Львів".

У "Шахтаря" відзначилися Бернард (3'), Тайсон (32') і Едуардо (45'). Четвертий гол забив у свої ворота захисник «Зірки» Максим Ковальов (71'). За кропивничан у першому таймі відзначився півзахисник Артем Сітало (38').

У сезоні 2016/2017 років у вищому дивізіоні чемпіонату України беруть участь всього 12 команд. На першому етапі вони грають двухкруговий турнір з 22 турів, після чого діляться на дві групи. Перші шість клубів грають між собою у два кола за чемпіонство країни, а також учасників Ліги чемпіонів і Ліги Європи. Решта 6 команд визначатимуть двох аутсайдерів, які покинуть Прем'єр-лігу.

Шахтар — Зірка 4:1

Голи: Бернард, 3, Тайсон, 32, Едуардо, 45, Ковальов (аг), 71 – Сітало, 38

Шахтар: П'ятов — Срна, Ордец, Кривцов, Ісмаілі – Марлос (Нем, 75), Фред (Коваленко, 63), Степаненко, Бернард — Тайсон, Едуардо (Дентиньо, 72)

Зірка: Паст — Ковалев, Допілка, Лупашко, Кучеренко — Бацула, Щедрий – Чумак (Загальський, 74), Гавриш (Зубков, 90+1), Сітало (Локтіонов, 79) — Чічіков

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram