>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Колесніков на місці "млина" і терикона в Донецьку збудує спортивну арену

ХК "Донбас" і БК "Донецьк" матимуть нову арену.

Колесніков на місці "млина" і терикона в Донецьку збудує спортивну арену

ХК "Донбас" і БК "Донецьк" спільними зусиллями побудують нову спортивну арену в Донецьку.

Про це на хокейному форумі "Крижана гірка" повідомив президент ХК "Донбас" Борис Колесніков. Зокрема, користувач із ніком "Борис Колесніков, президент ХК "Донбас" зазначив:

"Необхідна зустріч з уболівальниками в паузі 1-8 листопада (окрім збірників) і щодо нової арени, враховуючи реальні терміни проектування (американці просять 12-18 міс.) Ми вирішили разом із БК "Донецьк" побудувати арену на перетині Ленінського і Куйбишева на 8000, а 2015 року почати будівництво "Донбас-Форуму" і 2019-го провести ЧС у дивізіоні ЕЛІТ".

Зазначимо, що на перетині просп. Ленінський і вул. Куйбишева розташовані: 1) дев'ятиповерхівки; 2) колишній ДК імені Леніна (в цьому місці нині будують церкву Московського Патріархату); 3) школа; 4) борошномельне підприємство (щось типу "млина"), за яким розташовані низка будівель довоєнної побудови, терикон і діюче трамвайне депо.

Пізніше той самий форумчанин "Борис Колесніков, президент ХК "Донбас" додав:

"Замість борошномельного, як Ви сказали, підприємства І. Лук'яченко пообіцяв вивезти терикон".

Аналіз і огляд попередніх повідомлень від цього користувача дає підстави вважати, що від імені "Борис Колесніков, президент ХК "Донбас" пише або сам президент ХК "Донбас", або хтось із його помічників. Тож будівництво нової арени в Донецьку не за горами. Зауважимо, що це будівництво цілком може призвести до транспортного колапсу в місті, оскільки і просп. Ленінський і вул. Куйбишева - важливі транспортні артерії міста.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram