>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

КХЛ може перенести домашні матчі "Донбасу" на виїзд

У Донецьку з розумінням поставилися до рішення Ліги

КХЛ може перенести домашні матчі "Донбасу" на виїзд
Фото: ggpht.com

У Континентальній хокейній лізі (КХЛ) уважно стежать за ситуацією в Україні. Російських функціонерів турбує забезпечення безпеки на матчах у Донецьку.

Не виключено, що "Донбас", який забезпечив собі місце в плей-офф Кубка Гагаріна, проведе всі матчі серії на виїзді. Це і є, так званий план В, про який у вівторок заявив віце-президент КХЛ з хокейних операцій Володимир Шалаєв. Остаточне рішення про проведення домашніх матчів "Донбасу" приймуть 2 або 3 березня.

"Ми моніторимо ситуацію вже протягом двох тижнів і перебуваємо на постійному зв'язку з керівництвом "Донбасу" і господарем клубу. Вони нас запевнили, що все пройде ідеально і немає жодних побоювань з точки зору безпеки. Додам, що сьогодні, в четвер, в Донецьку пройде ще й футбольний матч "Шахтаря" в Лізі Європи проти "Вікторії".

Тим не менш, у нас є так званий план B на всякий випадок. Він полягає в тому, що якщо проведення матчів "Донбасу" в Донецьку буде визнано небезпечним, всі ігри серії з його участю пройдуть на майданчику суперника. У Москві, припустимо, якщо це буде ЦСКА, або в Ризі, якщо "Динамо". Нам, зрозуміло, в жодному разі б не хотілося цього.

У "Донбасі" до цього ставляться з безумовним розумінням. Ми щодня на зв'язку. Вони, як я вже сказав, запевняють нас у тому, що гарантують відсутність проблем. Клуби - можливі суперники "Донбасу" - також в курсі ситуації", - розповів Шалаєв.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram