>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Донбас" програв московському ЦСКА

Олімпійська пауза пішла донеччанам не на користь. У трьох останніх іграх Донбас закинув тільки чотири шайби, набравши 4 очки

"Донбас" програв московському ЦСКА
Фото: hcdonbass.com

"Донбас" у виїзному матчі проти московського ЦСКА зумів розжитися тільки одним очком.

Донеччани непогано почали гру і навіть відкрили рахунок - Дадонов з другої спроби реалізував вихід один на один з Глассом. Але арбітри після перегляду відео скасували взяття воріт - ворота ЦСКА були зрушені. Незарахований гол збив атакуючий порив гостей та ініціативою заволоділи хокеїсти ЦСКА. Під кінець першого періоду Морозов, пробивши Лейтона, відкрив рахунок.

Другий період також пройшов під диктовку господарів. Проте свої моменти армійці не реалізували. Водночас Дадонов, зробивши сольний прохід, відновив паритет на табло. У третьому періоді закинутих шайб глядачі не побачили. В овертаймі вже хокеїсти "Донбасу" були ближчі до перемоги, але Гласс був надійний. У серії ж булітів удача посміхнулася ЦСКА.

Наступний матч "Донбас" проведе 4-го березня. Суперником донеччан буде ризьке "Динамо". Зазначимо, що "Донбас", посідаючи 4-е місце, випереджає ризьких спортсменів на 1 очко.

ЦСКА (Москва) - "Донбас" - 1:1 (1:0, 0:1, 0:0, 0:0, 0:0)

Шайби: 1:0. Морозов (Саприкін) - 16:55, 1:1. Дадонов - 37:30.

Переможний булліт - Зайцев

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram