>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Донбас" утретє переміг "Динамо" (Р)

Підопічні Назарова зробили вагому заявку на вихід у наступний раунд Кубка Гагаріна

"Донбас" утретє переміг "Динамо" (Р)
Фото: khl.ru

"Донбас" у четвертому матчі серії втретє переміг ризьке "Динамо". Ризькі хокеїсти знову не змогли впоратися з першою ланкою донеччан: Лайне - Віртанен - Кіїсканен. Уже на 4-й хвилині Лайне відкрив рахунок, перегравши Седлачека. Зазначимо, що Теєму в чотирьох матчах проти "Динамо" набрав 7 очок (5+2)!

Пропущена шайба змусила рижан підвищити темп, але Ян Лацо на останньому рубежі демонстрував феноменальну гру. У середині другого періоду одна з атак "Донбасу" завершилася ще одним узяттям цитаделі Седлачека. Відзначився Максим Якуценя. У третьому періоді Сергій Варламов, добивши шайбу у порожні ворота, остаточно зняв питання про долю матчу. На 53-й хвилині Мейя одна шайбу відквитав, але на більше "Динамо" не награли. Ба більше, за 6 секунд до кінця Кіїсканен забив у порожні ворота.

Отже, "Донбас" веде в серії 3:1. Для виходу в наступний раунд донеччанам необхідно одержати ще одну перемогу. Наступний матч пройде в Донецьку в четвер.

"Динамо" (Рига) - "Донбас" - 1:4 (0:1, 0:1, 1:2)

Шайби: 0:1. Лайне (Вілсон, Кіїскінен) - 03:44, 0:2. Якуценя (Дадонов) - 38:05, 0:3. Варламов (Кашпар) - 46:54, 1:3. Мейя (Бічевскіс) - 52:44, 1:4. Кіїскінен (Лайне) - 59:54-порожні ворота.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram