>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Сеуканд: "Компаньйон" існує "в борг"

Перспективи найсильнішої української команди в тумані

Сеуканд: "Компаньйон" існує "в борг"
Фото: sportweek.com.ua

У минулому сезоні київський «Компаньон» став чемпіоном України. Однак у наступному сезоні, який орієнтовно стартує у вересні, команда може не взяти участь. Клуб має величезні проблеми із фінансуванням.

Про це в інтерв'ю клубному сайту повідомив наставник команди Олександр Сеуканд:

«На жаль, на сьогодні перспективи туманні. Думаю, нічого приховувати, що в клубу існують заборгованості із зарплати перед гравцями і тренерським штабом, досі винні за оренду льоду й екіпіровку. За фактом, тоді як повинні планувати тренувальні процес, працювати над посиленням і збереженням складу, ми сидимо і чекаємо, коли віддадуть борги.

Клуб підтвердив свою участь у Континентальному кубку, наш представник щойно повернувся із Будапешта, де проходило щорічна нарада клубів-учасників. Нова українська ліга теж видається цікавим проектом, хоча інформація про неї наразі дуже лімітована. Участь донецьких клубів у національній першості - безумовно, позитивний факт для українського хокею.

Дуже хотілося б узяти участь у всіх цих турнірах, але повторюся, на відміну від багатьох наших клубів, будувати плани і знову обіцяти щось хлопцям, не розплатившись на минулий сезон, ми не можемо».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram