>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Хокейного чемпіонату в Україні не буде

Федерація займається ілюзією

Хокейного чемпіонату в Україні не буде
Фото: openwalls.com

Екс-наставник ХК «Леви» Сергій Супрун, який курирує команду «АТЕК», зібрану з вільних агентів і ветеранів, заявив, що цього року чемпіонату України з хокею не буде.

«Хочу ще раз акцентувати увагу на тому, що команд, про які заявляє федерація як про учасниць чемпіонату, я поки що не бачу. Вони обманом створюють ілюзію, чемпіонату просто не буде. Заявимося ми чи не заявимося, від цього нічого не зміниться. Я у федерації запитую - покажіть мені, де «Дженералз», де Харків? Вони кажуть, що є. Але я не вірю, що Харків буде їздити до Києва. Якби чемпіонат усе ж організували, то ми брали б участь. Ми, звичайно, можемо написати у федерацію папірець із заявкою на участь, але вони надсилають такі договори... Там купа вимог, і всі виконати неможливо. Якщо чемпіонату не буде, то будемо грати з аматорами.

Вихід для федерації зараз - це провести спільний чемпіонат... Якщо буде чемпіонат у Києві, то він буде, а їздити немає фінансових можливостей... Думаю, що і «Дженералз», і «Кременчук», і "АТЕК" не їздитимуть до Харкова, а «Витязь» не їздитиме в Київ», - цитує фахівця Xsport.

Нагадаємо, раніше представники федерації заявляли, що в чемпіонаті країни з хокею будуть брати участь чотири команди.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram