>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Росіянину з "Лос-Анджелеса" загрожує 9 років в'язниці

Войнова звинувачують у домашньому насильстві

Росіянину з "Лос-Анджелеса" загрожує 9 років в'язниці
Вячеслав Войнов
Фото: sport-xl.net

Російському захиснику "Лос-Анджелеса" В'ячеславу Войнову загрожує тюремний строк. Хокеїстові висунули звинувачення у завданні тілесних ушкоджень. Судове засідання заплановано на 1 грудня.

"В'ячеславу Войнову висунули звинувачення в одному епізоді завдання тілесних ушкоджень. Під час сварки у Редондо-Біч від дій Войнова його дружина Марта Варламова отримала травми щоки та шиї. Якщо його визнають винним, максимальне покарання - 9 років тюремного ув'язнення", - йдеться в заяві окружної прокуратури.

Нагадаємо, 24-річного Войнова заарештували в штаті Каліфорнія за підозрою в домашньому насильстві. Це трапилося після того, як дворазовий володар Кубка Стенлі доставив свою дружину до лікарні з травмами. Пізніше В'ячеслава відпустили під заставу у 50 тисяч доларів. НХЛ у свою чергу дискваліфікувала 24-річного росіянина на невизначений термін.

Марта зі свого боку вважає, свого чоловіка невинним. Про це повідомив її адвокат Майкл Волш:

"Марта була шокована і спустошена сьогоднішніми новинами. Вона не вірила і не вірить, що її чоловік намагався зашкодити їй, і тому вважає його повністю невинним у якомусь злочині. Марта стурбована втручанням у приватне життя її родини, а також тим, що рішення прокуратури може призвести до насмішок і ненависті до неї. Таке вже траплялося раніше. Нам дуже шкода, що нікому не цікаво, чого моя підзахисна хоче насправді".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram