>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

ЦСКА трощить Пітер у Кубку Гагаріна

Перша ланка армійців знову зробила результат

ЦСКА трощить Пітер у Кубку Гагаріна
Любимов и Радулов забили по шайбе в ворота Коискинена
Фото: khl.ru

Московський ЦСКА зробив ще один крок до фіналу Кубка Гагаріна. У понеділок армійці втретє поспіль обіграли пітерський СКА. Цього разу москвичі обіграли суперника на його майданчику. Тепер вихованцям Квартального для перемоги у серії треба виграти лише один матч.

Третій матч у серії минув за звичним сценарієм. Хокеїсти ЦСКА, граючи жорстко "в тіло", знову не дали розвернутися атакувальній машині В'ячеслава Бикова. У свою чергу кращий бомбардир Кубка Гагаріна Олександр Радулов на чужому "п'ятачку" дихав привільно. Як підсумок, лідер ЦСКА у вчорашньому поєдинку взяв участь у всіх трьох гольових атаках: 1 гол і 2 передачі. Понад те, Олександр у цій серії набрав уже 9 очок, взявши участь у всіх голах у ворота СКА! Відзначимо і Романа Любимова, який закинув 4 шайби у ворота пітерців. У СКА такого лідера немає. Ілля Ковальчук у трьох матчах проти москвичів набрав тільки одне очко.

Відзначимо, в фіналі «Востока» «Ак Барс» впевнено б'є «Сибір». Рахунок у серії 2:0.

СКА (Санкт-Петербург) - ЦСКА (Москва) - 1:3 (0:0, 0:1, 1:2)

Голи: Любимов - 4 (Григоренко, Радулов), 36:28 - 0:1. Денисов - 1 (бол., Григоренко, Радулов), 50:30 - 0:2. Чудінов - 1 (Ковальчук, Бєлов), 51:39 - 1:2. Радулов - 6 (п.в., Жарков), 58:57 - 1:3.

Рахунок у серії - 0:3

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram