>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Шуфрич-младший признал, что оскорбил "Севастополь" в социальной сети

Вице-президент ужгородского футбольного клуба "Говерла-Закарпатье" такой же эмоциональный, как и отец. 

Александр Шуфрич после гостевого поражения любимой команды от ПФК "Севастополь" со счетом 1:2 в одной из социальных сетей выложил текст следующего содержания: "ПФК "Севастополь" - КЛОУНЫ! Радуйтесь, эта "победа" будет самым большим вашим достижением в сезоне. Весной вы подавитесь этими тремя очками". 

Пока все обсуждали, а действительно ли страничка принадлежит отпрыску Шуфрича-старшего, на официальном сайте "Говерлы-Закарпатья" появился комментарий виновника торжества (приводим текст на языке оригинала).

«Уважно вивчивши ситуацію пов'язану з матчем 19-го туру чемпіонату серед команд першої ліги між ФК« Говерла-Закарпаття »та ФК« Севастополь », який для нас був принциповим, хоч і далеко не вирішальним, і звернувши увагу на нездоровий ажіотаж навколо моєї реакції в одній з соціальних мереж, я хочу вибачитися і сказати, що це перш за все були мої емоції як уболівальника. Згоден, я не мав права на них як керівник, а під словом Севастополь, ні в якому разі не мав на увазі жителів цього славного міста.

Безумовно предметом вивчення будуть всі спірні моменти цього матчу, в тому числі обидва пенальті і не зарахований гол у ворота ФК «Севастополь», а також чи «випадково» саме цей арбітр призначається на ігри з основними нашими конкурентами на вихід у Прем'єр-лігу, а саме з ФК «Севастополь» і ФК «Металург» Запоріжжя.

Хотів би додати, що до цих пір знаходжуся під враженням від атмосфери, яка витала на стадіоні в Севастополі, такі вболівальники заслуговують гарних і чесних перемог своєї рідної команди, чого я щиро їм бажаю», - відзначив 23-річний керівник.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram