>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

На Олімпіаді новий скандал - Північну Корею переплутали з Південною

Британці знову підтвердили, що з географією у них погано.

На Олімпіаді новий скандал - Північну Корею переплутали з Південною
Фото: chinaconfidential.blogspot.com

Жіноча олімпійська збірна КНДР відмовилася о запланованій порі розпочати матч групового турніру проти команди Колумбії через те, що організатори переплутали прапор їхньої країни з Південною Кореєю.

Перед початком зустрічі на стадіоні "Хемпден Парк" у Глазго на великому табло, як і належить, були представлені гравці обох команд. Проблема в тому, що поруч із гравцями збірної КНДР глядачі побачили прапор Південної Кореї. Кореянкам така ініціатива не дуже сподобалася, і вони на знак протесту пішли в підтрибунне приміщення. На полі вони з'явилися тільки після того, як організатори офіційно перепросили гостей з Азії. У результаті зустріч почалася на годину пізніше.

Схожий випадок стався в березні нинішнього року, коли організатори змагань зі стрільби в Кувейті замість гімну Казахстану увімкнули композицію з кінофільму "Борат", повідомляє Eurosport.

А в Лондоні конфуз трапився з "походженням" збірної Росії. Щонайменше три російські спортсмени народилися в якійсь "Українській області (Росія)", ще кілька - у "Львівській області (Росія)" або "Луцьку (Росія)".

А ми-то думали, що на Олімпіаді працюють високоосвічені люди.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram