>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Українка виграла другу медаль Олімпіади-2012

Олена Костевич в останній момент прорвалася на п'єдестал.

Нагадаємо, саме Костевич принесла Україні першу медаль літніх Ігор - "бронзу" у стрільбі з пістолета з 10 м. А сьогодні олімпійська чемпіонка Афін стала "бронзовою" у стрільбі з малокаліберного пістолета з 25 м.

У фіналі Олена була в трійці лідерів, але перед останньою стрільбою перемістилася на 4-те місце. Але в ситуації, коли немає чого втрачати, Костевич показала себе молодчинкою і в останній момент обійшла сербку Аруновіч. Є ще одна медаль України (і знову жіноча).

Олімпіада-2012. Кульова стрільба.

Жінки. Малокаліберний пістолет, 25 м

1. KIM Jangmi (Південна Корея) - 792.4

2. CHEN Ying (Китай) - 791.4

3. КОСТЕВИЧ Олена (Україна) - 788.6

4. Аруновіч Зоряна (Сербія) - 787.3

5. Мозгалова Кіра (Росія) - 786.9

І наші поздоровлення Олені Костевич. Успіх із нею могли розділити стрибуни у воду, бронзові призери Олімпіади-2008 Ілля Кваша й Олексій Пригоров, але хлопці не втрималися на 3-му рядку в синхронних стрибках із 3-метрового трампліна, а повернутися на нього, на відміну від Костевич, не встигли . "Золото" в цьому виді програми взяли китайці. У стрибках у воду спортсмени з Піднебесної поки здобули всі чотири комплекти нагород. Попереду на них чекають іще чотири.

Нагадаємо, сьогодні наша жіноча четвірка парна виборола золоту медаль в академічному веслуванні. У нашої команди тепер дві золоті та три бронзові нагороди. І це ще не вечір, адже в півфінал у жіночій (а хто б сумнівався) шаблі пробилася Ольга Харлан!

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram